. . . o p n a m e s     p k

... wanneer 22/01/2007
... locatie circuitpark Zandvoort (NL)
... organisator KRO
... wat we komen op tv !

... verslag

Wat doe je als een presentator van een autoprogramma een boonjte heeft voor de Alfa 156 ? Juist, je informeert het productiehuis dat wij als Alfa 156 Club altijd wel te vinden zijn voor 'iets' (waht het ook moge zijn). En zo kwam er ineens de melding vanuit de KRO dat zij voor Rob (de Alfagekke PK-presentator) een verrassingsdag zouden organiseren en dat wij daarbij wel een beetje konden helpen. Op 2 weken tijd slagden we erin om maar liefst 103 Bella's te verzamelen op een maandagmorgen in Zandvoort.

Omdat we die maandag al vroeg in Zandvoort moesten zijn waren we op zondag al agezakt naar Zandvoort waar we met een mannetje of 40 een overnachting op hotel geboekt hadden. Dus lekker tot laat in de avond aan de bar gehangen en de dag nadien fris uit te veren en na een lekker ontbijt richting circuit. Eén voor een liepen de andere colonnes binnen, tot ze er alle 103 waren ... een magistraal zicht. Intussen was ook de filmploeg gearriveerd met een van niets wetende Rob, die geblinddoekt tussen een 3-dubbele cirkel van 156's kwam te staan. Na wat motorgeronk en getoeter kon de blinddoek af en zagen we een verbaasde Rob die een glimlach niet kon bedwingen bij het zien van zo'n groep Alfa's.

Vervolgens kon Rob er 2 auto's uitkiezen waarmee hij zelf het circuit zou opgaan, en wij kregen ook wat circuittijd om zelf te rijden. Later kwam Rob ook nog terecht in een door Madeno geprepareerde circuit 156.

Een paar weken later kwam het dan eindelijk 'on air'. Beetje jammer dat het amper 7 minuten duurde en dat wij als club niet echt vermeld of bedankt werden. Maar ach, het was een prachtige dag (eigenlijk 2 dagen) met heel veel fijne momenten en die 7 minuten ... is er een mooie herinnering aan.

... potd


Alfa gekke Rob mét de glimlach

... foto's
foto's zijn ook nu weer te vinden in het fotoalbum van de club.

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting