. . . z e e l a n d    t o u r r i t

... wanneer 07/03/2004
... locatie vertrek te Westkapelle (Zeeland - NL)
... organisator Alfa Romeo 156 Club en Squadra Zeelanda
... wat rondrit doorheen Zeeland samen met de Squadra Zeelanda
... agenda meet en greet tussen de Alfisti van de Alfa Romeo 156 Club en de Squadra Zeelanda, tourrit doorheen Zeeland langs onder meer Goes, Zeelandbrug, Neeltje Jans en de Pijlerdam, aankomst op de dijk in Westkapelle

... verslag
Na een verkwikkende nachtrust en een stevig ontbijt op hotel, begeven we ons (Toon17, vvo en mezelf) richting de dijk van Westkapelle. Dat was namelijk het startpunt van de tourrit door Zeeland die vandaag op de kalender staat. Daar vervoegden we ons bij de ander AR156C leden en de leden van de Squadra Zeelanda. De door Ton uitgestippelde rit bracht ons langs wellicht de mooiste plaatsen van Zeeland, Goes, Zeelandbrug, Neeltje Jans en de Pijlerdam.
Dit was dan ook de eerste keer echt colonne rijden, en zo'n 20 Alfa 156's achter elkaar door de bocht, het blijft me altijd kippenvel bezorgen. Op tijd en stond houden we even halt voor een pitsstop en voor een foto shoot. De schuine dijken die de zee van het vasteland scheiden zijn dan ook een uitstekende achtergrond voor de fotografen onder ons. Tegen het einde van de rit rijden we nog even doorheen een klein doorpje, langs een meterslang terras ... de blikken van de terrasgangers als een bende Alfa's rustig voorbij rijdt sprak boekdelen. Westkapelle was ook het eindpunt van de tourrit, en na nog snel iets te eten op de dijk keren we na een geslaagd Alfa weekend terug huiswaarts.

... potd


onze schoonheden netjes op een rijtje op de dijk ... een streling voor het oog

... foto's
mijn foto's vanop de Zeeland tourrit
voor meer foto's zie het "Alfa Romeo 156 Club" fotoboek
en het fotoboek van de Squadra Zeelanda
The Fonz maakte tijdens de tourrit een filmpje ... niet te missen !!

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting