. . . i t a l i a n     g l a m o u r d a y

... wanneer 20/05/2006
... locatie Maasvlakte - NL
... organisator Alfa Romeo 156 Club
... wat glamourday
... agenda initiatie 'hoe auto's fotograferen'

... verslag
Een foto van een auto nemen is niet zo moeilijk ? inderdaad dat is het niet. Iedereen kan een 'snapshot' maken van z'n auto, maar dan heb je een gewone foto, zonder meer. Hoe kan je nu de foto van je auto sprekender maken ? Wel, dat was vandaag het onderwerp van de meeting.

Eerst een toertje gemaakt richting de Maasvlakte, waar we een mooi stuk dijk opzochten met een aantal hoge windmolens langs de ene kant en de zee langs de andere kant. We kregen van een professionele autofotograaf wat eenvoudige tips zoals zoek een origineel camerastandpunt (op de grond gaan liggen dus, of op een laddertje gaan staan). Dat lukte vrij aardig bij iedereen, dus op naar het 2de deel : foto's nemen van rijdende auto's. Dat is al iets moeilijker. Mijn eerste foto's waren niet om aan te zien, maar na wat oefenen kwam er toch al iets deftig uit de bus.

Met een geheugenkaartje vol foto's én intussen in de gietende regen keerden we weer huiswaarts. Als je mij de volgende keer op de grond ziet liggen voor een mooie Alfa ... dan ben ik dus gewoon foto's aan het nemen :)

... potd

... foto's
een groot aantal van de gemaakte foto's kan je vinden in het fotoalbum van de club

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting