. . . m e g u i a r ' s     b e l g i u m

... wanneer 12/08/2006
... locatie Meguiar's Belgium te Sint-Katelijne-Waver
... organisator Alfa Romeo 156 Club en Meguiar's Belgium
... wat workshop
... agenda zeer uitgebreide kennismaking en demo met de Meguiar's producten

... verslag
Al een paar jaar gingen er Meguiar's workshops door in Nederland, maar dat was voor de Belgische leden meteen een eind rijden. Dus namen we maar contact op met Meguiar's Belgium en werd er ook een workshop in Vlaanderen georganiseerd.

Na een verwelkoming door Sven en Kurt kregen we eerst wat achtergrondinformatie over Meguiar's en werd het productengamma overlopen. Na de middag werd een demoauto volledig onder handen genomen met het 5 stappenplan. Daarna was het tijd om iedereen persoonlijke probleemgebieden op z'n auto te laten bewerken. Zo werden krassen aangepakt, kregen afgebleekte spiegelkappen en bumperstrips weer hun 'zwart' terug, werd hardnekkig vuil van alu velgen gehaald, werden lederen zetels behandeld ... voor ieder wel iets dus.

Zoals steeds gaat het snel voorbij als je aan het werken bent ... maar iedereen ging met ene hoop producten en met veel kennis naar huis !

... potd


spiegelkappenrenovatie op z'n best : rechts hoe het was, in het midden hoe het eruit ziet na de cleaning, links na een behandeling met Meguiar's Trim Detailer

... foto's
foto's van deze workshop kan je vinden in het fotoalbum van de AR156C

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting