. . . b r a b a n t s c h e     t o e r t o c h t

... wanneer 01/07/2007
... locatie Tilburg (NL)
... organisator Alfa Romeo 156 Club
... wat toertocht doorheen het Nederlandse Brabant

... verslag

Tilburg was de start- en aankomstplaats van deze toertocht. Met een 156 of 15 vertrokken we 's morgens van bij de Alfa dealer in Tilburg voor een dagje toeren doorheen het Brabantsche landschap. Voor het zover was hadden we eerst al kunnen genieten van een Brabantsche koffietafel, en met wat koek, cake en koffie achter de kiezen gingen we dan uiteindelijk van start.
Onderweg slingerden we met de colonne langs prachtige weggetjes doorheen de velden, af en toe moesten we even een pont nemen om het water over te geraken. Gelukkig was het schitterend weer, dus dan moesten ook de dorstigen gelaafd worden op het terras. Maar ook de Bella's moesten wat bijgetankt worden, en steevast is het weer een plaatselijk chaos als we met de colonne halt houden aan een tanksation :)
Als afsluiter van de dag was er nog een hilarisch moment voorzien ... niemand had kunnen denken dat het om "WC-pot racen" zou gaan. Een typisch Hollandse sport vermoedelijk, gelukkig was kijken minstens even fun !
Voor de gastronomischen onder ons zakten we nog af naar Tilburg centrum waar we nog lekker aten en konden napraten over de alweer geslaagde dag.

... potd


voor de Belgen een belevenis ... de pont op

... foto's

meer foto's zijn in het clubalbum te vinden

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting