. . . f l a n d r i e n r i t

... wanneer 05/08/2007
... locatie Gent (BE)
... organisator SCAB
... wat bolleke-pijl route in Oost-Vlaanderen

... verslag

de Nederlandse SCARB organiseerde dit jaar voor het eerst een rit in België, en dan nog in onze igen provincie. Daar konden we natuurlijk niet op ontbreken. Zondagmorgen zakten we dus af naar Drongen (bij Gent) waar we in de nieuwe garage van Alfa dealer Van Steenkiste verwelkomt werden door de andere deelnemers. De ganse straat stond afgeladen vol Italiaans speelgoed. Na de inschrijving was er een ontbijtje voorzien en konden we ons vergapen aan al het moois in de toonzaal en buiten.
Rond half 12 het roadbook ter hand genomen en op weg gegaan. De eerste 4 vragen waren nog eenvoudig op te lossen, maar bij vraag 5 waren we er al aan voor de moeite. Daaaag vragenlijst en laten we ons maar concentreren op de bolletjes en pijlekens.
Bij zowat het eerste terras waar we passeerden vonden we het al wel eens tijd om wat te drinken. Op het terras zat nog een koppel Alfisten, dus we waren snel aan den babbel. Dan terug de baan op en wat kilometers later kwamen we aan een boerderij met drank/eetgelegenheid waar we nog eens stopten om de magen te vullen. Intussen was het reeds half namiddag geworden en merkten we dat we in het roadbook nog niet echt ver opgeschoten waren "nog 3 uur te rijden" was de boodschap. Gelukkig konden we op de landweggetjes nog eens doorrrijden als er geen andere hindernissen waren, en zo kwamen we "slechts" een half uurtje te laat aan op het eindpunt te Ursel. Maar dat neemt niet weg dat we ons ongeloofelijk geamuseerd hebben, om nog maar te zwijgen van het geluk dat het een prachtige en warme zomerdag was !

... potd


een prachtige Giulia

... foto's

mijn foto's kan je hier vinden, meer foto's zijn te vinden via het SCARB forum

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting