. . . a u t o s a l o n

... wanneer 13/01/2008
... locatie Brussel (BE)
... organisator
... wat rondhangen op het 'bekende' 2-jaarlijkse autosalon

... verslag

Elke 2 jaar is er in Brussel het "Autosalon". De voorbije 2 edities gingen we er met een groepje clubleden naartoe, en dat was dit jaar niet anders.

Vanaf Parking C ging het meteen richting hall 7, waar ons geliefde merk z'n optrekje had. Alweer een prachtige doch eenvoudige stand voor Alfa, waar wel veel te zien was. Van de 159, GT en 147 waren er de 'esclusiva' versies te zien. Daarnaast ook nog een speciale 147 in Ducati-style : oranjerood, zwart/rode velgen, sportief interieur en een knopje waarmee je extra Pk's kan aanspreken.

Andere blikvangers ... tja je kon er niet omheen : dé Alfa Romeo 8 C Competizione. Eindelijk te aanschouwen, en wat een mooie wagen. Prachtig golvend design, pure kracht en emotie, net zoals een Italiaanse volbloed moet zijn.!

Ook de moeite waard : een Alfa 159 TI in Bianco Nuvola, een Alfa Spider in een soort van Azzurro Achille Nuvola kleurtje (lichtblauw parelmoer) en een 159 SW in een kleur dat je best als Rosso Nuvola kon omschrijven.

De rest van het salon ? Bwah, hier en daar mooie dingen gezien, en dan voornamelijk allemaal auto's die (gelukkig) verweg van het thema 'bio' stonden.

... potd


Alfa Romeo 8C Competizione

... foto's

meer foto's kan je hier vinden

vorige meeting | meeting overzicht | volgende meeting